در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (580 امتیاز)
آیا تفاوتی بین محکومیت کارفرما در اداره کار و دیوان عدالت اداری است.

اگر جرم کارفرما گرفتن سفید امضا یا جعل مدارک رسید های دریافتی باشد

ایاتفاوتی بین حکم دیوان عدالت و اداره کار است زیرا کارفرما چنین جرمی مرتکب شده وشدیدا درخواست دارد موضوع را فقط از طریق اداره کار خاتمه دهیم و به هیچ وجه طرف دیوان نرویم.
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
دیوان اقدام به صدور رأی نکرده و فقط ایرادات رسیدگی را اعلام می کند. در صورت احراز تخلف کارفرما از سوی اداره کار ، این اداره می تواند کارفرما را به مراجع قضایی معرفی کند.