در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

امروز دادگاه داشتیم با کارفرما گفت قرارداد امضا کردی درحالیکه داده سفید امضا کردم و بعد پرکرده , گفت برگ تسویه امضا کردی اینم دقیقا همینکارو کرده , روز اول برگه تسویه اصلا داده امضا شده , مگه روز اخر نباید بدن ؟ سفته هامم نداد اظهارنامم دادم نداد , دفتر حضور غیاب نشون دادم که ۶ ماه دفتر کار کردم , ولی ورداشته قرارداد نوشته دو ماه گفت اصلا ما نداشتیم دفتر چه کنم ؟ رای بنفع کیه ؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ،در صورت که برگهای تسویه حساب وقراردا د کار کارفرما از شما سفید امضا گرفته اند وبعدا بدون اطلاع شما پرکردند وبرعلیه شما ارایه کرده اند درخواست ارجاع اسناد به کارشناس رسمی دادگستری نماید تا بتوانید سفید امضا اسناد را ثابت کنید تا این اسناد از دلایل کارفرما خارج شود