در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
دوشنبه با کارفرما بابت بیمه و حقوق دادگاه دارم چطور حرف بزنم که رای به نفعم صادرشه ؟ کارفرما در قرادداد نوشته ماهی ۱/۲۰۰ میدادم و میریختم کارتش درحالیکه دستی میداد اونم ۳۰۰ و پرینت حسابم گرفتم چیزی نریخته, بیمم ۶ ماه امروز فردا کرد نریخت صحبتایی که باید کنمو میگید لطفا ,

دفترحضور غیاب و پیامک هاشو امضاشم دارم که از چه تاریخ تا چه تاریخ کارکردم همه رو روکنم دادگاه یانه ؟
2 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام ، با ستناد ماده ۸۷ ایین دادرسی کار اثبات پرداخت حقوق ومزایا به عهده کارفرما می باشد وشما واقعیت هر مبلغی که دریافت نموده اید  در جلسه اقرار نماید ودرخواست مابه التفاوت حقوق ومزایا ونادیه لییت بیمه به تانین اجتماعی باستناد ماده ۱۴۸ قانون کار را نماید.