در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

حدود ۸ سال است که در فروشگاه پوشاک کار میکتم که بعد از ۵ سال با پرداخت شش ماه اول از کثر کامل حق بیمه از خودم بیمه شدم و با حقوق ماهی ۶۰۰ تومن و پورسانت ۴۰۰ تا۵۰۰ تومن که روی هم یک ملیون میشود  که هیچ تعطیلی در جمعه و روزهای تعطیل نداشتیم و اگر مرخصی میرفتیم باید حقوق ان چند روز را به کسی که جای ما میامد میدادیم العان چگونه میتوانم از کارفرما شکایت کنم

البته ایشان برگه ای جهت پرداخت حقوق و مزایا و غیره ازما به اجبار میگرفتند که در ان مبلغی قید نشده بود و تمام حقوق هر ماه را که همیشه دو تا سه ماه عقب است را چک میدادند که مال دو تا سه شعبه بود چگونه میتوانم اثبات کنم که اول ۵سال بیمه پرداخت نشده و اضافه کار و عیدی و مزایا را دریافت کرد اگر لطف کنید متنی بر خواسته کارگر از کارفرما را عنوان کنید خیلی ممنون میشم اززحمات شما بسیار سپاسگذارم
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

سلام

با استناد ماده ۱۵۷ قانون کار درصورتیکه شما مستقیم با کارفرما نتوانستید اختلاف خود را حل و فصل کنید می توانید به مراجع حل اختلاف اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی مراجعه و بر علیه کارفرما دادخواست درخصوص کسری مزد،مزایای حین کار،پایان کار ،فوق العاده جمعه کاری ،تعطیل کاری ،تاریخ حق بیمه و سایر مطالبات قانونی ارائه نماید در مراجع حل اختلاف قانون رسیدگی و حکم قانونی صادر و اجرا گردد.

اطلاعات تکمیلی در مورد متن شکایت از کارفرما:

متن شکایت از کارفرما