در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

بنده در برگه دادخواست شکایت از کارفرما نوشتم: علت ترک کار بنده به دلیل کم بودن حقوق و اضافه کاری بیش از حد بوده است و در مواردی در روز به بنده توهین میکردند.

آیا تاثیری در گرفتن رای هیات تشخیص در مورد مطالبه سنوات.عیدی و پاداش.اضافه کاری.مرخصی استحقاقی.جمعه کاری.تفاوت حقوق و دستمزد دارد یا تاثیر میگذارد؟؟؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

علت قطع همکاری ( با هر عنوانی اعم از اخراج - ترک کار و یا استعفا ) تاثیری در محاسبه و پرداخت حقوق و مزایا ندارد . چرا که در هر صورت کارفرما مکلف به پرداخت کلیه مزایای ضمن و پایان کار است .