در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

همسر بنده از سال 92 در یک شرکت خصوصی بسیار معروف و معتبر مشغول به کار بوده و در برج 6 امسال (97) از کار در شرکت استعفا داده و برای بیمه بیکاری اقدام نموده که برقرار شده است .

به مدت 2 سال به علت ترفیع و دریافت سمت سرپرستی،شرکت اضافه کار ایشان را قطع کرده و فقط حقوق ثابت به ایشان پداخت کردند با این دلیل که قانون شرکت این است که هر فردی که سمت سرپستی به بالا دریافت کند اضافه کار نخواهد داشت.

در اکثر روزهای کاری از ساعت 8 صبح تا 9 شب مشغول به کار بوده است در شرکت
مشکل اینجاست که ایشان پرینت کارکرد دو سال کاری خود را ندارد و فقط فیش های حقوقی را دارد که نشان میدهد حقوق صرفا به صورت ثابت پرداخت شده است
با توجه به اینکه ساعت ورود و خروج ایشان به صورت اثر انگشت ثبت شده است و شرکت از ارایه پرینت سر باز میزند آیا میتوانیم قبل از دادگاه (11 آذر) درخواست تقاصای بازرسی از دفاتر و دستگاه ورود و خروج را بکنیم یا حتما باید قاضی رای به بازرسی بدهد؟آیا امکان دارد قاضی به علت نبود پرینت کارکرد به نفع کارفرما بدهد یا اصلا با درخواست بازرسی موافقت نکند؟

دوستان ممنون میشم قبل از روز دادگاه راهنمایی بفرمایید.
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ، شاکی باید در اولین جلسه رسیدگی هیات تشخیص علاوه برخواستهای فانونی  درخواست اضافه کار معوقعه خود رانماید واگر کارفرما ساعت اضافه کاری وی را تایید نکرد از هیات درخواست نماید با توجه به اینکه حضور وغیاب وی در سیستم شرکت ثبت شده وپرینت کارکرد اخذ گردد ساعت اضافه کاری مشخص می شود درخواست تحقیق را نماید .