در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

من یه شرکت کار میکردم که قرداد بدون تاریخ بست که نسخه ای از قرارداد را به من ندادند.

همچین یک سفته 10 میلیونی از من گرفتن که من مدرکی از سفته ام ندارم کپی آن را به من ندادند و من چیزی رو سفته ننوشتم که این بابت ضمانت کار است . فقط شماره سفته در قرارداد تک نسخه نوشته شد و به من گفته بودند که کپی قرارداد و سفته ات را بعدا میدهیم که بعدا از تحویل آن امتناع گردید.

بنا بر دلایلی من درخواست استعفا شفاهی دادم و با موافقت آنها آنجا را ترک کردم.

شرکت یک ماه حقوق من را پرداخت نکرده، سه ماه بیمه ام را پرداخت نکرده اند و هم چنین عیدی و سنوات بنده را نمیدهند.

حال با این شرایط اگر شکایت کنم میتوانم به حق و حقوق خود برسم.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ،نظر باینکه با ستناد ماده ۸۷ ایین دادرسی کار بتوانید سابقه کار خود رااثبات نماید وکارفرما نتواند اسناد پرداختی به مرجع رسیدگی کننده ارایه نماید می توانید به حق وحقو ق قانونی خود برسید