در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
درود

پدر بنده فاقد سواد خواندن و نوشتنه پس از بازنشستگی طلب حق و حقوق خود را کرد اما کارفرما حاضر به تسویه حساب با پدرم نشد .

پس از شکایت در مراجع ذی ربط متوجه شدیم به بهانه لیست ماهیانه اداره کار از او امضا و اثر انگشت گرفتن که حق و حقوق خود را گرفته و ادعایی ندارد.

 در برگه تسویه حساب مبلغ قید نشده و تاریخ شروع و خاتمه کار به صورت دستی و با خودکار وارد شده در ضمن پدرم ادعا میکند این امضا خودش نیست.

 حال چطور ثابت کنیم که از بیسوادی او سواستفاده شده و ایا تاریخ شروع و پایان کار  به صورت دستی و نبود مبلغ و همچنین نبودن امضای او میتواند باعث ابطال برگه تسویه حساب شود؟
1 پاسخ
توسط (980 امتیاز)
همراه گرامی ، به استناد رای اخیر دیوان عدالت اداری ارائه صرفا برگه تسویه حساب بدون ارائه مستندات تسویه از سوی کارفرما در مراجع حل اختلاف کار نافذ نخواهد بود . به مراجع حل اختلاف مراجعه نمایید