در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام. خواهشمندم دستورفرمایید نسبت به درج رای اخیروحدت رویه اخیر دیوان عدالت اداری اقدام گردد که راجع به تسویه حساب صوری کارفرما با کارگراست و کارفرما برای اثبا ت باید  سند پرداخت اراءه دهد .
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام دیوان عدالت اداری چنین رای صادر کرده اگر کارفرمایی امضایی از کارگر گرفته باشد ودر هیتهای اداره کار اراعه دهد واعلام کند که حق وحقوق کارگر رو پرداخت کرده ام حتما باید مبلغ واریزی که بابت طلب کارگر که ادعا میکند پرداخته ام رو اراعه دهد