در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

بدون اینکه کارفرما حقوقمو کامل پرداخت کنه برگه تسویه رو با مبلغی که مانده بود امضا و اثر انگشت زدم البته طی مدتی که اونجا کار کردم منو بیمه نکردن به نظر شما چطور باید شکایت کنم
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

اگر بابت مبالغی که دریافت نکرده اید، رسید یا تسویه حساب امضا کرده اید باید بدانید که از نظر قانون این طور به نظر می رسد که شما وجه را دریافت کرده اید. چرا که امضای افراد و یا اثرانگشت افراد دارای اعتبار است مگر خلاف آن ثابت شود ( اصل بر صحت است) اما در خصوص بیمه نبودن، شما می توانید در اداره کار دادخواستی بر علیه کارفرما ثبت نمایید با موضوع خواسته حق بیمه معوقه.  لازم است بتوانید با مدارکی ادعای خود را مبنی بر مدت کارکرد خود در آن کارگاه اثبات کنید و کارفرما در صورت اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی محکوم به پرداخت حق بیمه در وجه سازمان تامین اجتماعی می شود. و برای شما سابقه لحاظ می شود.