در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

با داشتن ۷سال سابقه کار،بعد از اتمام قرارداد وخاتمه همکاری ،بهغیر از سالی یک ماه سنوات ،ایا چیز دیگری هم به من تعلق میگیری؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
به جز حق سنوات ، ذخیره مرخصی هم جزو مزایای پایان کار می باشد و در صورتی که در این مورد مطالباتی داشته باشید باید مورد محاسبه و پرداخت قرار گیرد. عیدی و پاداش و مطالبات معوق نیز لحاظ خواهد شد.