در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
صاحب کار بعد از شکایت من در اداره کار وبا اینکه یه برگه سفید امضا که بعد پنج ماه خودش پر کرده بود اورد ولی قاضی به غیر تعطیل کاری و اضافه کاری حکم به پرداخت همه مزایا به من داد.

حالا من از من شکایت کرده و بچه ها کارگاه که دوستش و خواهر زاده وبرادرش هستن شاهد گرفته که من یک یخچال  دزدیدم.

ولی اصل قضیه  اینکه یخچال سوخت گفت تقصیر منه حالا من یه یخچال باخودش از خونه بابام اوردم که اون سوخته راهم دادم به نمکی سی هزار تومان گرفتم.

حالا چیکار کنم با اتهامات دزدی و اون رسید سفید امضا که بعد پنج ماه پر کرده داده به اداره کار
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
1/ موارداتهامی دزدی ازطریق مراجع قضایی بایستی به اثبات برسد

2/ دردادخواست اداره کارسنوات ،عیدی وپاداش و...مطرح گرددودرمراجع حل اختلاف سفیدامضارابه منزله پرداخت حقوق عنوان نمائید وتقاضای سایرمزایای قانونی داشته باشید