در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (7,050 امتیاز)

سلام

کارمندی را یکساله استخدام کرده بودیم که در دوره آزمایشی سه ماهه به این نتیجه رسیدیم که قطع همکاری در دوره آزمایشی انجام شود.

الان برای تسویه حساب باید چی کار کنیم؟ نحوه اعمال قطع همکاری در قرارداد کار چگونه است ؟ کارگر باید برای دریافت چه مواردی امضاء بدهد؟ آیا این موارد باید در سربرگ شرکت نوشته شود؟ خیلی ممنون

1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
مدت دوره آزمایشی که از یک تا سه ماه می باشد باید در قرارداد ذکر شود.

می توانید از کارگر در زمان تسویه حساب ، بابت کلیه حقوق و مزایای قانونی اعم از حقوق و بن و عائله مندی و حق مسکن و ذخیره مرخصی و عیدی و سنوات و ... امضا و تسویه حساب اخذ کنید.