در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
باسلام

 از سال 81 در یک شرکت خصوصی مشغول به کار هستم که بصورت پیوسته بیمه بوده ام و الان یکسال است که قرارداد سه ماهه میبندند و قرارداد سه ماه جدید را که 30 شهریور تحویل دادند هنوز امضا نکرده و تاریخ اول مهر مانع ورودمان به کارخانه شدند بعلت امضا نکردن قرارداد جدید

 با این وجود آیا میتوان از کارفرما شکایت کرد که اخراج شده ایم و اینکه آیا قرارداد من که بصورت دائمی بوده با این قراردادهای سه ماهه موقت میشود و کارفرما میتواند بدلیل پایان قرارداد اخراج کرده و از بیمه بیکاری نیز نتوان استفاده کرد؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اینکه جنابعالی درطی سالها بدون قرارداد کاربعنوان کارگرغیرموقت انجام وظیفه نمودیدودرسالهای اخیرباامضای قراردادموقت امتیازی راازخودسلب نمودیدجای تامل است .اگردرقراردادآخری توسط طرفین امضانشده یعنی شمابدون قراردادمشغول کاربوده اید وقابل بررسی درمراجع حل اختلاف مستقردرادارات کارمیباشد.

اگرشما بدون میل واراده بیکارشده باشیدوازنظرپرداخت بیمه مشکل نداشته باشدبرای بیمه بیکاری منعی وجودندارد