در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام

اینجانب  با حدود ۱۹ سال سابقه کار مهندسی قبلی از فروردین تا خرداد ۹۶ در شرکت مشاور مهندسی جدید سه ماه آزمایشی مشغول شدم به صورت قرارداد دائم تمام وقت. اما حدود ۲۵ روز مانده به تمدید قراردادم شرکت مایل به همکاری با بنده نبود و گفت تمدید نمیکند.

شرکت مذکور خودشان ۱۰ روز آخر را به من مرخصی دادند تا کار جدیدی پیدا کنم. خوشبختانه بنده بعد یک هفته کار جدیدی پیدا کردم. اخیرا بنده را صدا کرده اند و بابت آن سه ماه آزمایشی به جای قرارداد متداول پیشنهاد قرارداد خرید خدمات مشاوره داده اند ( البته گفته اند سابقه بیمه ام را رد میکنند احتمالا بصورت حداقل ) ضمنا کلا علی الحساب نصف حقوق توافقی برای یک ماه را به من داده اند. درخواست راهنمایی دارم.

آیا قرارداد متداول را ببندم بهتر است یا خرید خدمات مشاوره ( پکیجی) ؟

 ظاهرا دریافتی بنده یکسان است فقط زمان رسیدن به پولم ممکن است طولانی شود.

آیا من طرف اداره مالیات در حالت پکیج نمیشوم و یا تبعات دیگر ؟
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

 حق بيمه قراردادهاي مشاوره اي مقطوعا" 14 درصد ناخالص كاركرد بعلاوه 1.6درصد بعنوان حق بيمه بيكاري جمعا" به ميزان 6/15 درصد ناخالص كاركر مي باشد. )سهم پيمانكار 6/3 درصد و سهم كارفرما 12 درصد ) . از نظر بیمه تفاوت خاصی نمی کند . از دیگر جنبه ها مثل مالیات و ... اساتید باید نظر بدهند .

با تشکر