در قانون کار و قرارداد کار توسط (200 امتیاز)
فردی بیش از ۱۲ سال در دستگاه عمومی نیمه دولتی بتنوان نیروی شرکتی مشغول بکار است،حدود ۲ سال است که قرارداد کار مدت معین چندماهه هم دارد، در چه صورتی میشود وی را اخراج کرد؟

ایا میشود بعنوان نیروی مازاد بخاطر کاهش ساختماپ های اداره تعدیل ‌و اخراج شود؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه قبلا ایشون قرارداد کار غیر معین بوده واینکه طبق چه روالی قرارداد ایشون تبدیل به قرارداد معین شده  وطبق چه مجوزی اینکار صورت گرفته وقتی موضوع تعدیل نیرو پیش میاید باید ثابت بشه واقعا برای تعدیل نیرو باشد بشرطی بعداز پایان رسیدن قرارداد نیرویی جدید تا مدتی استخدام نشود لذا میتوانید اخراج کنید ولی کلیه حق وحقوق قانونی وی باید پرداخت شود ....ایمانی