در قانون کار و قرارداد کار توسط
آیا با توجه شرط فسخ قرارداد در قرارداد کار معین می توان کارگر را اخراج کرد
1 پاسخ
توسط
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درج شرط فسخ قرارداد از سوي كارفرما، در قراردادهای مدت معین و یا کار معین از نظر قانونگذار باطل است بنابراین مطلع باشید چنانچه چنین شرطی در قرارداد شما با پرسنل گنجانده شده است و کارفرما مستند به آن اعلام فسخ قرارداد و خاتمه روابط کار را از پرسنل خود بخواهد وجاهت قانونی ندارد. و كارگران با شكايت نزد مراجع حل اختلاف راي بر بازگشت به كار خود به محل كار و با شرايط قبلي خواهند گرفت .