در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام..بنده در یک شرکت خصوصی نزدیک ۲ سال مشغول بودم..قراردادهای من سه ماهه بود..

قرار داد سه ماه گذشته من از ابتدای سال تا پایان خرداد بود..

ولی کارفرما بدون اینکه ۱ ماه قبل از اتمام قرارداد به من اطلاع بده اخرین روز به من گفتند که با شما قرارداد امضا نمی کنیم و دیگه شرکت نیایید...

حالا من قصد شکایت دارم..

آیا این حق رو دارم و ترتیب اثر داده میشه...

لطفا راهنمایی کنید..
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام بله میتوانید شکایت کنید ومطالبات خود را دریافت کنید واگر یکسال در همین شرکت حق بیمه پرداخت کرده باشید میتوانید از بیمه بیکاری استفاده کنید