در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
نزدیک چهارسال به عنوان حسابدار در جایگاه سوخت کارکردم فقط سه ماه بیمه برایم رد شده و حقوق دریافتی ام زیر مبلغ اداره کار بوده یک سال پیش اخراج شده ام ایا میتونم شکایت کنم
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

شما می بایستی به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی محل مربوطه مراجعه نموده و کارفرما می بایست مطابق با ماده 148 قانون کار ، نسبت به پرداخت حق بیمه شما اقدام نماید. و در خصوص حقوق خود مطابق با ماده 87 آئین دادرسی کار ، کارفرما می بایست نسبت به مابه التفاوت دستمزد شما اقدام نماید.