در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

من 7 ماه در یک شرکت تولیدی با عنوان حسابدار مشغول به کار میباشم به دلیل بارداری با اتمام قرارداد کارفرما قرارداد جیدید ننوشت و اصطلاحا اخراج.

با توجه به قانون که کارفرما حق اخراج نیروی کار باردار را ندارد ایا با مراجعه من به وزارت کار چه حکمی صادر میشود؟

 ایا ممکن است بازگشت به کار باشد که در این صورت من حاضر به ادامه همکاری نیستم
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
دستورالعمل ممنوعیت اخراج زنان باردار از سوی دیوان عدالت اداری ابطال شد و شما نمی توانید جهت بازگشت به کار اقدام کنید.