در قانون کار و قرارداد کار توسط (110 امتیاز)
سلام آیا کارفرما میتواند کارگری که ۲۰ سال سابقه کاری دارد و بدلایل شخصی مبتلا به مریضی شده را در شغلی که در توانش نیست بکار بگمارد یا نه ؟
2 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام  شما میتوانید کمسیون پزشکی از طریق شعبه بیمه تامین اجتمایی مراجعه وتعیین درصد کرده وبه هم اداره کار وتامین اجتمایی اعلام ودر کار سبکتر مشغول بکار شوید والان هم کارفرما با توجه به سابقه  ای که دراین محل کار دارید کارفرما حق ندارد با توجه به بیماری که دارید بکار مشکلتر بگمارد لذا میتوانید به واحد بازرسی اداره کا وتامین اجتمایی مراجعه وموضوع را پبگیری نمایید..ایمانیی