در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام
من چند نفر نیروی کار با قرارداد کار موقت بصورت سه ماهه داشتم که اکنون پس از اتمام قرارداد و جهت عقد قرارداد جدید میخواهم آنها را تبدیل به قرارداد ساعتی کنم آیا امکان دارد یا خیر ؟ چگونه باید انجام داد که مشکلی قانونی پیش نیاد.
متشکرم
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
قرادادساعتی به موجب آیین نامه ماده 35 قانونکارمیباشد از این رومشاغل دراین خصوص دارای شرایط خاص است.