در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
باسلام و خسته نباشید

کارگر دائمی هستم، کارفرما حقوق سه ماه من را نداده و مرا تحت فشار قرارداده تا قرارداد موقت امضاء کنم. آنهم قرارداد یک هفته ای.

سوال: آیا راهی بجز دادخواست هست که زودتر به حقوقم برسم یا خیر؟؟

زیرا اگر شکایت کنم چند ماه طول میکشد. کارفرما شگردش اینست که مرتب درخواست تجدید نظر میکنه یا اعتراض میزنه تا کارگر خسته بشه.

باتشکر
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
اگر قرارداد دائمی بصورت کتبی دارید تبدیل آن به قرارداد موقت وجاهت قانونی ندارد مگر اینکه بدون قرارداد باشید. شما میتوانید برای حقوق معوق و غیره شکایت کنید و بهتر است زمان را از دست ندهید.