در قانون کار و قرارداد کار توسط (150 امتیاز)
سلام و روز شما بخیر.

در یک شرکت خصوصی مشغول به کارم به مدت 20 سال. کارفرما در طی این 20 سال هر 2 یا 3 سال قرارداد را تمدید میکرد و لیست بیمه هم کامل تا کنون اعلام شده و هیچ گونه فاصله ای ندارد.

آخرین قراردادی که بستم 3 ساله بود که اسفند سال گذشته تمام شد ، اما شرکت فراموش کرده که قرار داد جدید را ببندد .

در حالیکه لیست بیمه و حقوق را برای دو ماه فروردین و اردیبهشت 97 واریز نموده است. مطلبی را شنیدم که در صورتی که کارفرما فراموش کند که قرار داد جدید ببندد و کارگر شکایت کند ، می بایست کارگر را استخدام رسمی نماید .

خواهشمندم در این خصوص و یا قانون های دیگری که در این خصوص ( نبستن قرارداد و کارکردن بدون قرارداد) وضع شده  اعلام نظر فرمایید. ضمناً به اندازه 20 سال هم سنوات از کارفرما طلبکارم و تا کنون دریافت نکرده ام.

سپاس
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
در صورت ادامه به کار کارگر بعد از اتمام قرارداد و عدم امضای قرارداد جدید ، قرارداد قبلی بطور ضمنی تجدید می شود. اگر پس از این مدت بازهم کارگر بدون قرارداد مشغول به کار باشد ، دائمی تلقی میگردد.