در قانون کار و قرارداد کار توسط
با سلام : اینجانب 15 سال است که در یک شرکت تولیدی بصورت قراردادی مشغول بکار می باشم و آخرین قراردادم 20 روز قبل پایان یافته و در این 20 روز بدون قرارداد مشغول بکار بودم حال با این توصیف بنده میتوانم مدعی بشوم که قرارداد من بصورت دائم در آمده یا نه.؟ ممنون...
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
خیر

طبق رای وحدت رویه دیوان عدالت اداری فقط به مدت مشابه قرارداد قبل قرارداد جدید تمدید ضمنی میگردد ولو اینکه قراردادی تا به امروز با شما منعقد نگردیده باشد

آراء وحدت روییه شماره 371 و 372 دیوان عدالت اداری