در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
در اداره کار صحبت ها با آنچه نوشته شد فرق داشت و بنده به خاطر اعتماد به قاضی اون رو امضا کردم. حالا در عوض تعطیل کاری و سنوات و عیدی و... فقط دوستمان به من میدهند.

ولی در خواست من برسی حقوقی رسید ها دریافت سنوات و عیدی و... با عنوان کلاهبرداری و خیانت در امانت بود.

حال با این امضا بعدا میشه رسیدگی کرد. یا میشه بابت کلاهبرداری و خیانت در امانت شکایت کنم.

با تشکر از زحمات شما.
2 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام از نظر حقوقی توافقی که انجام داده اید ملاک میباشد ولی اگر احساس میکنید مدارک ومستنداتی دارید که محکم باشه میتوانید عنوان نمایید در کل موصوع توافق نکردم ومجددا دادخواست خودرا اعلام وبابت مابقی حقوق قانونی شکایت نمایید واطمینان داشته باشید اگر حق با شما باشد میتوانید احقاق حق نمایید...ایمانی