در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
با سلام بنده تازه 2سالی میشه شرکت زدم وپارسال یک کارگر گرفتم برج 8وباهاش توافق کردم 3ماازمایشی کار کنه بعد بیمش میکنم ودر برج 10بیمش کردم واخر سالم تمام حقوق وعیدشم دادم وازش رسید دریافت کردم وبعد از تعطیلات عیدم نیومد

الان بعد از 11یاماه ازم شکایت کرده که حقوق پاداش بیمش وحتا از تاریخ  31/5/95  تا   25/1/95  پیشمون کار کرده باید چکار کنم ایا اون دو ماه که بیمش نکردم مشکل سازه در ضمن قراردادم باهاش نبستم لطفا راهنمایی کنید ممنون
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

 به استناد ماده 11 ایین دادرسی کار ( قواعد امره ) قواعی هستند که حتی با توافق نیز قابل اجرا نیست. لذا به استناد ماده 148 قانون کار ، کارفرما میباست از روز شروع بکار کارگر ، نسبت به بیمه نمودن وی اقدام نماید. در خصوص زمانیکه کارگر ادعای اشتغال بکار داشته ولی مشغول بکار نبوده ، به استناد ماده 87 ایین دادرسی کار میبایست بابت مورد ادعا مدارک کافی داشته باشد.