در سایر توسط (110 امتیاز)
سلام . من 1 سال برای یک شرکت کار میکردم که قرارداد نمینوشتن .با توجه به اینکه قرار داد با کارفرما هنوز قطعی نشده بود و کد بیمه نگرفته بودن قرار شد مبلغ بیمه جداگانه در اخر بهم پرداخت بشه . برای همین من بیمه خودم را در شرکت دوست پدرم رد میکردم و هزینشو خودم میدادم.
بعد از 1 سال که از شرکت خواستم بیام بیرون منهای اینکه روزی 1 ساعت نهار ازم کم کردن هم باقیمانده پولم و اینجوری تسویه کردن هم توافق بیمه و عمل نکردن.
برگه از همکاران دارم امضا شده که اونجا یک سال کار میکردم و پول های واریزی به کارتم هم پرینتشو دارم .
آیا میتونم برای حق بیمه با اینکه در یک جای دیگه بیمه رد شده از این شرکت شکایت کنم یا خیر ؟
عیدی و سنوات چطور ؟

شرکت میتونه ادعا کنه یکی از این واریزی ها عیدی سنوات بوده یا باید از من برگه تسویه حساب ارائه بده ؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 148 قانون کار ، کارفرما مکلف به واریز حق بیمه کارگر می باشد. شما میتوانید به اداره کار محل مربوطه مراجعه نموده و نسبت به ثبت دادخواست علیه کارفرما اقدام نمائید. به استناد ماده 87 آئین دادرسی کار ، در صورتیکه کارفرما ادعا نماید که سنوات را پرداخت نموده است می بایست مدارک و مستندات کافی را به مراجع حل اختلاف اداره کار ارائه نماید.