در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
سلام من به مدت دوسال در یک مطب کار میکنم سال اول یک شیفت بودم وسال دوم دو شیفت حقوق من دیوست و سال بعد چهارصد شد.

الان که نزدیک عید هست به من گفتم دیگه قادربه ادامه همکاری نیستن درضمن اینجا دوتا دکتر هستن که من منشی هردوتا با حقوق ذکرشده هستم و اینجا به عنوان مستخدم هم از من کار میکشند و هر دو سال بیمه هستم یک سال به صورت نیمه وقت ویک سال تمام وقت الان تصمیم دارم شکایت کنم

 آیا حق من همین قدر حقوق بوده یا بیشتر حقم بیشتر از این حرفا بوده و حقم خوردن  یا نه ایا  در این خصوص اداره کار میتونه کمکی به من کنن؟!
2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 11 آئین دادرسی کار ( قواعد آمره ) قواعدی هستند که حتی با توافق نیز نمیتوان از اجرای آن خودداری نمود. لذا کارفرما می بایست نسبت به پرداخت کلیه مطالبات شما اعم از سنوات خدمت ، عیدی ، بن کارگری و حق مسکن و غیره بر اساس قانون کار پرداخت نماید و در صورتیکه از پرداخت مطالبات بصورت کامل استنکاف ورزد می توانید با مراجعه به اداره کار محل مربوطه نسبت به دریافت موارد فوق از کارفرمای خود شکایت کنید.