در قانون کار و قرارداد کار توسط (109,610 امتیاز)
سلام

آیا در قرارداد کار کارگر و کارفرما می توانند روی مبلغ مقطوعی برای مزد، عیدی و پاداش و سنوات خدمت و سایر مزایا توافق کنند؟
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام

در قراردادی ک طرفین برای انجام تعهدات متقابل منعقدمی کنند لازم است مزد ومزایای رفاهی رفاهی نظیرکمک هزینه های  مسکن، حق اولاد و بن کارگری و سایرمزایا به تفکیک در قرارداد کار مشخص وقیدگردد و دراین رابطه چنانچه عیدی و پاداش اخرسال وسنوات خدمت به صورت ماهانه ومنفک ازمزد پرداخت شده باشد این پرداخت ها علی الحساب تلقی و درموقع تسویه حساب بابت عیدی و پاداش وسنوات خدمت از مبلغ استحقاقی کارگرکسرخواهدشد.