در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (1,290 امتیاز)
هزینه بیمه آزاد تامین اجتماعی در سال 96 چقدر است
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

حق بیمه پرداختی در بیمه مشاغل آزاد تامین اجتماعی بسته به درصد قرارداد به صورت زیر می باشد

  1. بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی 12 درصد اگر حقوق حداقلی را انتخاب کرده باشید : حدود 112 هزار تومان

  2. بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی 14درصد اگر حقوق حداقلی را انتخاب کرده باشید : حدود 130 هزار تومان
  3. بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی و ازکارافتادگی 18 درصد اگر حقوق حداقلی را انتخاب کرده باشید : حدود 167 هزار تومان
  4. بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی و ازکارافتادگی  18 درصد و سرانه درمان برای خدمات درمانی اگر حقوق حداقلی را انتخاب کرده باشید : حدود 167 هزار تومان + سرانه درمان سال 96

برای اطلاع از حقوق مبنا در شغلی که در آن فعالیت می کنید می توانید به پاسخ سوال زیر مراجعه نمایید

حداقل حقوق مبنای کسر حق بیمه برای مشاغل آزاد چقدر است