در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام آیا فرزند پسر که به سن 18 سال می رسد میتواند به منظور ایجاد سابقه بازنشستگی خود را بیمه خویش فرما نماید ؟ و چه مدارکی برای آن لازم است

از پاسختان سپاسگزار خواهمم شد

سید عباس تقی زاده ولی فرزند
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

برای شرایط و مدارک لازم به این لینک مراجعه کنید

مدارک لازم برای بیمه خویش فرما تامین اجتماعی

ولی من به شما پرداخت بیمه اختیاری تامین اجتماعی رو پیشنهاد نمی کنم.

من به شما دریافت بیمه رایگان سلامت برای پوشش خدمات درمانی رو پیشنهاد می کنم در کنار بیمه عمر و سرمایه گذاری برای پوشش بیماری های خاص و اطمینان از داشتن پول در شرایط اضطراری و دریافت پول بعد از اتمام دوره قرارداد یا در صورت نیاز در حین مدت قرارداد.

می تونید سوالات متداول حوزه بیمه عمر و سرمایه گذاری رو اینجا مطالعه کنید و در حوزه بیمه سلامت را اینجا مطالعه کنید.