در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام.بنده مغازه دار هستم و دارای پروانه کسب و 36 سال سن .فقط بیمه سلامت دارم.برای بیمه بازنشستگی و از کار افتادگی آیا بیمه خویش فرمای تامین اجتماعی بهتر است یا بیمه های عمر و سرمایه گذاری سایر بیمه ها مانند بیمه ما و ...؟
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام.

استفاده از بیمه های عمر در کنار دفترچه سلامت یا تامین اجتماعی خویشفرما در مدت قرارداد و در انتها اختلاف هایی دارد.

در مدت قرارداد بیمه های عمر خسارت های سنگین و حمایت از خانواده شما را بر عهدع می گیرد که تامین اجتماعی این را ندارد.

در انتهای قرارداد؛ بیمه عمر شما یک قرارداد انفرادیست و هیچ کس نمی تواند دخالت کند و مبنای پرداختی مقدار سرمایه گذاری شما در مدت قرارداد است. در صورتی که بیمه های اجتماعی بدین صورت است که نیروی جوان با پرداخت حق بیمه؛ حقوق بازنشسته ها را تامین می کند . با توجه به اختلاف جمعیت دو نسل دهه ۶۰ تا ۸۰ در زمان بازنشستگی ما نیروی جوان بسیار نسبت کمی خواهد داشت که بر حقوق بازنشستگی ما تاثیر مستقیم دارد.

به خاطر دلایل بالا بیمه های عمر پیشنهاد می شود.