در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
من عضو باشگاه مشتریان بانک ملت هستم بانک بهم پیشنهاد داه بیمه عمر ما بخرم اما دقیق نمیدونم چیه
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام

دوست عزیز بیمه عمر و سرمایه گذاری یک قرارداد طولانی مدت بین 5تا30 سال هست که شامل دو بخش عمر + سرمایه گذاری میشه

در بخش عمر شما در طول مدت قرارداد  تحت پوشش های درمانی مثل پوشش فوت ، پوشش های حادثه ، پوشش از کارافتادگی و پوشش امراض میشین

در بخش سرمایه گذاری هم علاوه بر اینکه پوشش درمانی رو دارین شرکت بیمه مثل یک حساب سرمایه ای به شما سالیانه به صورت تضمینی 18 درصد و به صورت پیش بینی تا 27.5 درصد سود میده (سود پیش بینی در شرکت ها بیمه ای متفاوته و این نرخ مربوط به بیمه ما است)

شما میتونین بعد از مدت دو سال بدون ضامن وام بگیرین و یا برای شخص ثالث گواهی تضمین بگیرین

بعد از مدت قرارداد همه ی پولی که شما پرداخت کرده بودین به علاوه ی سودی که به شما قول دادیم به شما پرداخت میشه و بخش مهم اینه که این مبلغ از مالیات معافه و هیچ پولی در انتها از اون کسر نمیشه

برای اطلاع بیشتر از بیمه عمر شرکت ما به لینک زیر مراجعه کنین و یا با دفتر تماس بگیرین

شرایط بیمه عمر و سرمایه گذاری شرکت بیمه ما چیست ؟

با تشکرsmiley