در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام شخصی 65 سال سن دارد و اذر 95 بازنشسته می شود اما این شخص اردیبهشت 95 بیمه خود را از رانندگان به اختیاری تبدیل کرد که فیش پرداختی بیمه اون از 130 هزار تومن به 245 هزار تومن تبدیل شد.
آیا تبدیل شدن بیمه رانندگان به اختیاری بهتر است یا اینکه همان بیمه رانندگان از اختیاری بهتر است چون برخی از دوستان گفته اند که تبدیل به بیمه اختیاری شدن خوب است چون حقوق بازنشستگی افزایش پیدا میکند!!.
لطفا مزایا و معایب این دو بیمه رو بگید.
با تشکر
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام در بیمه رانندگان بخشی از حق بیمه توسط دولت پرداخت می شود

در بیمه اختیاری همه 26 درصد را خود بیمه شده باید پرداخت نمایید

در زمینه بازنشستگی تفاوتی با هم ندارند

 شرایط و نحوه بیمه رانندگان بین شهری

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری