در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام

من به تازگی مشغول به کار در یک شرکت خصوصی شده ام. کارفرما به من پیشنهاد بیمه خویش فرما را دادند از طرفی من تحت پوشش بیمه همسرم هم هستم. سوالم اینحاست آیا بیمه عمر بهتر است با توجه به اینکه دفترچه درمانی دارم یا بیمه خویش فرما؟
3 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام.

بيمه خويش فرما مختص مشاغل ازاد مي باشد و شما كه در شركت خصوصي مشغول به كار موظفي هستيد. كارفرما بايد براي شما بيمه رد بكند كه با توجه به پيشنهادي كه شده، از اين كار مي خواهند شانه خالي كنند چون بيمه پرسنل براي شركتها هزينه بردار است.

در وحله اول تلاش كنيد كه كارفرما برايتان حق بيمه رد بكند چرا كه بازنشستگي بيمه كارفرمايي تامي اجتماعي از خويش فرما بيشتر است.

اگر قبول نكردن، با توجه به اين كه دفترچه درماني داريد، بيمه عمر تهيه فرماييد.

از مزيت هاي بيمه عمر هم اينه كه سال بازنشستگي اون به دلخواه شماست و هيچ اجباري براي ٣٠ ساله بودن قرارداد نيست.

همچنين قرارداد شخصي است و با تغيير قوانين مفاد بيمه عمر تغيير نمي كند. مگر با مجوز كتبي شما.

در كل بيمه عمر با پوشش هايي كه برايتان در كنار دفترچه ايجاد مي كند و بازنشستگي بهتري  كه خواهد داشت رو بهتون پيشنهاد مي كنم.