در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

جوانی 24 ساله هستم که برای انجام بیمه عمر تصمیم قطعی دارم اما هیچ شناختی راجع به آن ندارم با توجه به اینکه بیمه من شامل سرمایه گذاری و استفاده از مزایای بیمه باشد کدام گروه از زیرگروههای ذکر شده برای بیمه عمر را پیشنهاد میکنید

 با تشکر از راهنماییتان
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی درود بر شما،وقت بخیر.

برای خرید بیمه های عمر،من نماینده برای مشاوره و راهنمایی درست، نیاز به دریافت یک سری اطلاعات از شما دارم.

بعنوان مثال،شغل،میزان حقوق دریافتی،مجرد و یا متاهل بودن و این قبیل اطلاعات.

بنابراین پیشنهاد میکنم برای دریافت مشاوره رایگان و تخصصی در این زمینه،در اسرع وقت تماسی با بنده داشته باشید و یا با پیامک،ساعت مناسب را اعلام تا با شما در اسرع وقت تماس حاصل شود.

ضمنا،بیمه نامه هم دارای بحث پوششی بیمه ای هست و هم بخش پس اندازی که با پرسیدن چند سوال شما را برای ثبت نام بهترین بیمه نامه مورد نظرتان راهنمایی خواهم نمود.