در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام من از سال ۹۱ در موسسه مشاوره تلفنی به عنوان روانشناس مشغول هستم ولی رئیس  مرکز کارکنان رو بیمه نکردند و من الان برای ثبت سابقه خودم برای دریافت مجوز نظام مشاوره به حداقل دو سال سابقه بیمه نیاز دارم باید چه فرایندی رو طی کنم و برای بیمه خویش فرما باید چه مدارکی رو داشته باشم
آیا میتونم با اثبات فعالیت از سال ۹۱ تا به الان و پرداخت حق بیمه سابقه کاری دریافت کنم
 ممنون
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
سلام و وقت بخیر

بله شما می توانید دادخواست خود را مبنی بر واریز حق بیمه معوقه توسط کارفرما به اداره کار محل اقامتگاه کارگاه محل کارتان ثبت نمایید. اما لازم است برای اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی مدارکی ارائه دهید.

مدارکی نظیر فیش حقوقی، پرینت واریز به حساب ممهمور به مهر بانک و یا نسخه قرارداد می تواند مستندات اثبات ادعای شما باشد.

مریم زنده دل