در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (-1,060 امتیاز)
سلام وقت بخیر

شرایط و مبلغ پرداخت بیمه اختیاری در سال 97 چقدر می باشد
3 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام

در مورد بیمه اختیاری دو نکته حائز اهمیت است:

  • - در جلسه مورخ 96/10/09 هیات امنا سازمان تامین اجتماعی، نرخ حق بیمه از 26% به 27% تغییر یافته است، یعنی اینکه این گروه از بیمه شدگان مشمول دریافت غرامت دستمزد ایام بیماری و بارداری گردیده اند.
  • - از ابتدای سال 1397 ، حداق دستمزد روزانه کارگر عادی به ۳۷۰۴۲۳ تغییر یافته که به تبع آن حداقل مبلغ پرداختی در ماه 31 روزه به مبلغ 3100441 ریال، در ماه 30 روزه، 3000426 ریال و در ماه 29 روزه به مبلغ 2900412 ریال افزایش یافته است.

در صورتی که در زمینه بیمه اختیاری و مشاغل آزاد نیاز به مشاوره تلفنی با متخصص امور تامین اجتماعی دارید از طریق صفحه اصلی سایت بیدبرگ درخواست مشاوره خود را ثبت کنید  >> ثبت درخواست مشاوره <<

جدول حق بیمه 97