در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

۳ هفته پیش با یک دوچرخه سوار ۱۲ ساله تصادف کردم اون لحظه گفتن چیزی نیست اماپدرش به جرم فرار از صحنه از من شکایت کرده سریعا رفتم کلانتری و کروکی فرضی کشیده شد مقصر شدم و تشکیل پرونده دربیمه دادم و یک کوپن کندنو الان ماشین با وثیقه ازاد شده . دوتا سوال داشتم برای دریافت خسارت از بیمه دچارمشکل میشم ؟ و اینکه جزای عمومی من حبس هست یا جزای نقدی بدل از حبس با توجه به اینکه زیاندیده ۵ کبودی و ۲ حارصه دارد
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... با عنایت به رونده پرونده و قبول تقصیر از طرف شما در حالت عادی در صدور رای دادگاه و پرداخت دیه به زیاندیده  توسط بیمه گر نباید مشکلی پیش بیاید. مگر اینکه بیمه گر ترک صحنه توسط شما را بفرض تعویض راننده، مورد اعتراض قرار دهد البته این ادعا نیاز به ارائه دلایل محکمی از سوی بیمه گر دارد.

در خصوص جزای عمومی نیز اغلب قاضی پرونده با توجه به عدم سوء پیشینه مقصر و ملاحظات اجتماعی به جزای نقدی  بدل از حبس رای میدهد.