در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (310 امتیاز)

سلام ، وقت بخیر

  • 1-میزان مبلغ برای فقط رد شدن سابقه بیمه اختیاری برای بازنشستگی بدون بیمه درمانی در سال 98 چقدر هست؟
  • 2-با توجه به اینکه بیمه تامین اجتماعی برای فروردین 98 در اسفند 97 به دفترچه ها اعتبار زده ، آیا در سال جدید برای پرداخت حق بیمه می توان فقط مبلغ حق بیمه برای بازنشستگی (سوال یک) رو پرداخت کرد؟

با تشکر

1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

1 - مطلوب شما بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد است، و گر نه در بیمه های اختیاری تفکیک حق سرانه درمان و حق بیمه بازنشستگی امکانپذیر نیست.

حق بیمه ماهانه بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد درماه های 31 روزه براساس حداقل دستمزد :

  • نرخ 18%    بدون درمان 2821399 ریال
  •  نرخ 14%    بدون درمان 2194421 ریال
  • نرخ 12%    بدون درمان 1880932 ریال

حق بیمه ماهانه بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد درماه های 31 روزه براساس حداقل دستمزد :

  • نرخ 18%    بدون درمان 2730386 ریال
  •  نرخ 14%    بدون درمان 2123633 ریال
  • نرخ 12%    بدون درمان 1820257  ریال

2 - خیر