در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید.

اینجانب در سالهای 1374 الی 1381 در شرکتی مشغول بکار بودم ( بعنوان جوشکار) که در آن زمان بیمه ای برایم پرداخت نشده است . لیکن هم اکنون در صدد شکایت از کارفرما جهت پرداخت حق بیمه آن سالها می باشم. ولی هم اکنون خودم  مدیر عامل همان شرکتی هستم که آن زمان با آن کار میکردم .

حال با توجه به اینکه کلیه مدارک اینجانب اعم از قرارداد و مدارک پرداخت حقوق با امضای سرپرست کارگاه  و مهر آن زمان شرکت می باشد ، آیا می توانم شکایت کنم و در صورت امکان در صورت محکومیت کارفرما مدیرعامل و صاحب قبلی شرکت مسئول است یا مدیرعامل فعلی ؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

با توجه به شخصیت حقوقی شرکت ، می توانید علیه شرکت طرح دعوی کنید و شرکت ضامن پراخت حق بیمه شما خواهد بود نه شخص مدیرعامل .