در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (109,610 امتیاز)
چنانچه اشخاصی خدمات خود را به صورت افتخاری و بدون دریافت مزد انجام دهند می توان رابطه بین طرفین را ازنوع قراردادکار مشمول قانون کار شناخت؟
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

بامراجعه به تعریف کارگر،کارفرما و قراردادکار مشخص می شود که کار در ازا وجوه نقدی یا غیرنقدی از ارکان تعریف رابطه کار تابع بوده و چنانچه کار به صورت تبرعی و افتخاری انجام شود اصولارابطه کار تابع محقق نشده و شمول مقررات قانون کار و یاهر مقررات استخدامی دیگر بر این رابطه مورد نخواهد داشت. یعنی تحقق رابطه کارگری و کارفرمایی و شمول قانون کار بر این رابطه مستلزم انجام کار از سوی یک طرف قرارداد و پرداخت مزد از سوی طرف دیگر است.