دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (109,410 امتیاز)
سلام

پزشکی با وجود اینکه بر اساس مقررات فاقد پروانه تاسیس مطب می باشد لیکن در یک واحد درمانی به عنوان پزشک استخدام شده است آیا به لحاظ مقررات قانون کار اشتغال او در واحد مزبور صحیح و قانونی است؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام

چنانچه در مراجع ذی صلاح به اثبات برسد که اشتغال پزشکان فاقد پروانه مطب در واحد های پزشکی بخش خصوصی قانونا ممنوعیت داشته است مستند به ماده 9 قانون کار قراردادکار این پزشکان باطل و کان لم یکن بوده و نتیجتا مراجع حل اختلاف صالح به رسیدگی ماهیتی به اختلافات فی مابین آنان و کارفرمایان مربوط نخواهند بود.