در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
با سلام
من خدود سه سال در شرکتی کار میکردم که به خواست خودم و با اعلام به کارفرما و نام کتبی به اداره کار که با رضایت و خواست خودم همکاریم رو با این شرکت قطع کردم این کار رو انجام دادم آیا سنوات این مدت به من تعلق میگیره یا نه؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه استعفای خود را بصورت کتبی به کارفرما ارائه کرده باشید و کارفرما با استعفای شما موافقت کرده باشد ، سنوات خدمت به شما تعلق خواهد گرفت . در صورتیکه کارفرما با استعفای شما موافقت نکند می بایست به مدت یکماه به کار خود ادامه دهید و محل کار خود را ترک نمائید که در این صورت سنوات خدمت به شما تعلق خواهد گرفت.