در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
سلام و خسته نباشید
ببخشید من در تاریخ ۹۴/۵/۱۹ در یک مغازه فست فودی شروع به کار کردم ‌ روز اول گفت که بر اساس توانیهای فرد بهش حقوق میدم .من مشکل حقوق و بیمه ندارم .خدا رو شکر بیمه من کامل ریخته شده
من کلن تقریبا ۱۹ ماه سابقه دارم پیشش
در پایان سال ۹۴ حقوق من ۷۰۰ تومن بود به من عیدی ۶۰۰ تومن داد
و سال ۹۵ هم سه ماه اخری حقوق من یک میلیون تومان شد که که در اخر سال فقط یک پایه حقوق یک ملیون به من عیدی داد
به صاحب کار گفتم عیدی چگونه حساب میکنی گفت
حقوق اخر هرچی باشه به اندازه همون عیدی میگری یعنی یک پایه حقوق
در ضمن مزایا مستمر هم پرداخت نکرده
ایا صاحب کار حق ما رو خورده است؟
عیدی هم یک پایه حقوق برام داده
و آیا سنوات هر پایان سال میدن یا روزی که میخوای تصفیه کنی؟ چون هیچی نداده بهم
ممنون‌ میشم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

مطابق با قانون کار ، ساعت قانونی کار 44 ساعت در هفته می باشد و حداقل حقوق در سال 95 مبلغ 8/121/660 ریال بوده و کارفرما می بایست برای 44 ساعت کار قانونی ، رقم حداقل حقوق را پرداخت نماید به اضافه بن و مسکن . برای عیدی نیز باید دو برابر پایه حقوق کارگر به شرط اینکه از 3 برابر حداقل قانونی تجاوز نکند پرداخت نماید و سنوات نیز به ازای هر سال کارکرد معادل یکماه پایه حقوق فرد می بایست پرداخت گردد که در پایان قرارداد قابل پرداخت می باشد. در صورتیکه کارفرما از پرداخت موارد فوق امتناع کرده باشد می بایستی با مراجعه به اداره کار محل مربوطه و ثبت دادخواست مبنی بر الزام مطالبات ضمن و پایان کار خود اقدام نمائید.