در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (420 امتیاز)
با وجود رای حل اختلاف مبنی بر بازگشت به کار کارفرما نامه ای به اداره کار مبنی بر ترک کار بنده نوشت حالا من قبلا چندین نامه به اداره کار نوشتم که او مرا به سر کار راه نداد حالا بازرس هم میگه یا قرارداد امضا کن یا ترک کارتا مینویسم با وجود اینکه قرارداد نداشتم به نظرتون رای اداره کار چی میشه با وجود اجرائیه ای که به کارفرما رفته و قراره اجرا بشه؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.

ظاهرا رای قطعی شما صادر شده است.که پیرو ان اجراییه صادر شده است.بنابراین بازرسین اداره کار حق دخالت در اینگونه موارد را ندارند.وشما میتوانید بادریافت حکم قطعی میتوانید به محل کار سابق خود برگردید.