در قانون کار و قرارداد کار توسط (110 امتیاز)
با سلام ممنون میشم جواب بدید بنده دادنامه حل اختلاف را مبنی بر بازگشت به کار و بیمه حق ایام بلاتکلیفی را گرفتم ولی در تماس با کارفرما که داشتم بازگشت به کار را قبول نمیکنه؟

 ترا قران یکی بگه تکلیفم چی میشه الان حدود یک ساله سرگردانم ؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با مراجعه به کلانتری و اعزام با مامور به محل کار خود درصورت ممانعت از ورود به کارگاه و صورتجلسه تنظیمی مجددا دادخواست تنظیم و میتوانید ایام تعلیق را مطالبه نمایید نامه ضابط قضایی راهکار دادخواست مجددو اخذ رای حق السعی تعلیق میباشد