در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
سلام با توجه به دادنامه حل اختلاف مبنی بر بازگشت به کار و حق السعی در صورتی که کارفرما سر کار راهم نده میشه بیمه بیکاری گرفت ؟ هرکی یه چیزی میگه یکی میگه چون برات بازگشت به کار زده نمیتونه قبول نکنه یکی میگه باید حقوقت بده یکی میگه میتونه قبول نکنه من موندم و سردر گمی و هنوز رای به اجرا نرفته و قراردادم باهاشون شفاهی بوده
از کارشناسان خواهشمندم جواب بدید
توسط (110 امتیاز)
من بیکارم و فقط میخوام کارفرما را محکوم کنم محکوم به تهمت به بنده محکوم به 10سال کار کردم حالا این شرکت داره همه نیروها را جایگزین میکنه حدود 20ملیون رفتم زیر قرض
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

مطابق با ماده 159 قانون کار ، رای هیات حل اختلاف قطعی بوده و کارفرما مکلف به اعاده بکار شما مطابق با شغل همتراز می باشد و در صورتیکه کارفرما از مشغول بکار شدن شما امتناع نموده باشد مکلف به پرداخت حق السعی ایام تعلیق شما می باشد ضمنا با مراجعه به اداره کار مربوطه و اطلاع به هیات مذکور مبنی بر عدم اشتغال مجدد شما در کارگاه ، تقاضای رسیدگی نمائید.