در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام  بند ۱۷سال درانبار شخصی کار کردم که چهار سال اول را بیمه ام نکرده حالا انبار تعطیل شده بدلیل شخصی بودن انبار تنهامدرک من استشهاد محلی وامضای کارفرما مبنی بر حضور مدت یاد شده در اداره کار میباشد چگونه می توانم چهار سال را به سابقه بیمه ام   اضافه نمایم باتشکر
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام

متاسفانه به دلیل تعطیلی انبار و عدم وجود و حظور انبار و کارفرما قابل پیگیری نمی باشد.